Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Schimbare de look pentru deputatul independent Ovidiu Silaghi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
După ce a schimbat mai multe partide politice pentru a deveni din nou parlamentar, deputatul independent Ovidiu Silaghi
s-a hotărât să-și facă și câteva intervenții chirurgicale pentru a-și ascunde vârsta.
Deputatul independent a apărut zilele acestea în Parlament cu noul său look, fără riduri. Potrivit presei, Silaghi ar fi apelat la operaţii estetice, iar semnele acestora se pot vedea pe chipul deputatului.
Prezent la semnarea protocolului dintre PSD şi ALDE pentru alegerile locale, deputatul Ovidiu Silaghi a etalat un nou look. Apropiaţii au fost surprinşi şi pun totul pe seama dorinţei politicianului de a părea mai tânăr şi mai în putere.
"Şi-a făcut clar operaţii estetice. Trece prin schimbări radicale, posibil criza vârstei, dar ne-a cam şocat pe toţi cu apariţia sa", a comentat un coleg de partid.
"Am tras cu o armă într-un poligon care avea un recul foarte mare şi cum nu am fost prevenit m-a pocnit foarte tare. Era o armă cu lunetă şi m-a izbit luneta şi în momentul ăla cei de acolo mi-au dat un Praf să îmi pun la ochi. Am urmă de la lunetă. Reculul a fost foarte mare. Nu cred ca praful pus înseamnă operații estetice", a punctat Silaghi, citat de ştiripesurse.
Ovidiu Silaghi este recunoscut ca un tip care ţine la imaginea sa. Până acum se ştia despre el că apelează la vopseaua de păr pentru a acoperi trecerea timpului. Deputatul ALDE le-a mai spus jurnaliştilor că ține și regim alimentar și a slăbit de la 87 la 83 de kilograme.
Plus, a transmis presei un mesaj de duh: ”Poate îmi shimb și identitatea să candidez sub un alt nume”.
foto: romaniatv.net

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii