Banner blato Livrare1 

Razii | 200 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii rutieri, în ultimele 24 de ore

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 200 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat aproximativ 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 66.000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, în cazul a 19 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare. 

 

Astfel, 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 26 și 56 de ani au fost filmați și înregistrați cu aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 103 km/h și 166 km/h, astfel că în cazul acestora polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. 

 

Totodată alți 3 șoferi nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător astfel că și în cazul acestora polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 30 de zile.

 

Iar 7 persoane cu vârste cuprinse între 30 și 73 de ani au fost depistate de polițiștii rutieri la volanul unor autoturisme având valori de alcool cuprinse între 0,03 mg/l și 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii