Avantaje pentru profesorii și elevii vaccinați anunțate de ministrul Educației

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Profesorii și elevii vaccinați, „beneficiind de o protecție sanitară crescută, vom vedea ce avantaje au în definirea acestor scenarii” de funcționare a școlilor care vor fi stabilite vineri, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după ședința de guvern de azi.

„Fac o precizare importantă: nu vor fi restricții pentru cei nevaccinați, niciun fel de restricții, însă vor fi avantaje pentru cei vaccinați”, a anunțat în briefingul de presă ministrul Cîmpeanu.

 

 

 

„Toate ipotezele pe care le luăm în considerare, în discuția de mâine, repet, nu dezavantajează persoanele nevaccinate, indiferent că vorbim de elevi sau de cadre didactice, dar în mod firesc beneficiind de o protecție sanitară crescută, cei vaccinați, vom vedea ce avantaje au în definirea acestor scenarii”, a mai precizat ministrul.

 

 

Tot acesta a anunțat că „mâine (n.red. vineri, 20 august) vom avea la Guvern, începând cu 10:00, o discuție convocată de către prim-ministrul României la care vor participa ministrul Sănătății și Ministerul Educației, reprezentantul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, reprezentantul Comitetului Național pentru Vaccinare, reprezentantul INSP și un reprezentant al Administrației Prezidențiale”.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii