Banner blato Livrare1 

Doar părinții elevilor din clasele pregătitoare și a V-a pot participa la festivitatea de deschidere a noului an școlar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În urma ședinței comune a reprezentanților din cadrul Prefecturii Județului Satu Mare, a Direcției pentru Sănătate Publică  Satu Mare și a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare s-au stabilit o serie de măsuri privind desfășurarea  festivităților  de la începutul anului școlar 2021-2022 în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ,  în condiții de siguranță epidemiologică, și anume:

- la nivelul claselor I-IV, nivel primar,  VI-VIII, nivel gimnazial și IX-XII, nivel liceal, vor participa la festivitate doar elevii, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție;

- elevii claselor pregătitoare și ai claselor a V-a vor fi însoțiți de părinți, însă doar în curtea școlii, fără a intra în sălile de clasă, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Potrivit art. 11, alin (2)  al Ordinului comun nr. 5196/03.09.2021, respectiv nr. 1756/03.09.2021,  unitățile de învățământ preuniversitar/conexe pot emite norme proprii prin care să reglementeze măsuri complementare celor prevăzute de prezentul ordin, prin raportare la specificul activității  acestora, fără a afecta negativ procesul educațional.  

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii