Löchli Tünde, fosta directoare a Organizației Caritas Satu Mare, a încetat din viață

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Löchli Tünde, fosta directoare a Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, a încetat din viață. 

Vestea trecerii în eternitate a fost primită cu mare tristețe în comunitatea sătmăreană.

”Am aflat cu nemărginită tristețe că fosta directoare a Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, Tünde Löchli, nu mai este printre noi. A fost un om care a făcut față oricărei provocări, oricărei dificultăți cu zâmbetul pe buze, cu optimism, care a crezut în bunătatea umană, în puterea iubirii de a schimba soarta semenilor noștri aflați în nevoie. A fost un om pe care a putut conta oricând, cu încredere fiecare beneficiar, angajat și partener. Amintirea ei o vom păstra mereu în inimile noastre. Să-i fie țărâna ușoară!”  este mesajul postat de conducerea Caritas Satu Mare.

Președintele Consiliului Județean Pataki Csaba și primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor au transmis mesaje de condoleanţe.

”Am aflat cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a doamnei Löchli Tünde, fosta directoare a Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare. A fost un exemplu pentru noi de implicare și devotament, un profesionist desăvârșit cu o personalitate exemplară. Să-i fie țărână ușoară!”, este mesajul transmis de președintele CJ.

”Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la doamna Löchli Tünde, fosta directoare a Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare. Am pierdut o personalitate importantă a societății civile din oraș, o ființă care și-a asumat implicarea socială de-a lungul carierei. Mulțumim pentru tot, Tünde!”, a rransmis și primarul municipiului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii