Sătmărean (39 ani) prins cu țigări de contrabandă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate. 

Astfel, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră sătmăreni au oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în România. Mașina era condusă de către un sătmărean în vârstă de 39 de ani. La controlul sumar al mașinii, în interiorul acesteia puteau fi observați mai mulți saci negri de mari dimensiuni.

Existând suspiciunea rezonabilă că în aceștia s-ar afla țigări provenite din activități ilicite, mașina a fost condusă la sediul STPF Satu Mare. În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit, în interiorul autoturismului, cantitatea de 2.000 pachete de țigări provenite din magazine de tip duty free. Valoarea acestora se ridică la 23.400 de lei.
Șoferul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 10.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii