Ministerul Justiției a demarat licitația pentru reabilitarea Judecătoriei Carei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Guvernul României a primit finanțare din partea Băncii Mondiale pentru Proiectul ”Îmbunătățirea Serviciilor Judiciare” și va folosi o parte din aceste fonduri pentru reabilitarea Judecătoriei Carei.

Ministerul Justiției, prin Direcția de Implementare a Proiectelor Finanțate din Împrumuturi Externe (DIPFIE), a lansat procedura de achiziție, sub forma unei licitații naționale competitive, fiind utilizată documentația ”Solicitare de Oferte” (RFB) așa cum este specificat în Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile, iulie 2016, și este deschisă tuturor Ofertanților. 

judecatoria carei

Ofertanții eligibili pot să transmită oferte pentru reabilitarea sediului Judecătoriei Carei până pe 10 ianuarie 2022. Toate ofertele trebuie însoțite de o Garanție de Participare la Licitație în valoare de 250.000 lei.

Reamintim că este a treia oară când Ministerul Justiției demarează procedura de licitație pentru reabilitareaJudecătoriei Carei cu fonduri de la Banca Mondială. La primele două licitații s-a primit câte o singură ofertă care depășea valoarea devizului.

judecatoria carei2

judecatoria carei3

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii