alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Peste 500 de sătmăreni au ieșit în stradă

Peste 500 de sătmăreni au ieșit și în această seară în stradă. Mai puțini, dar la fel de hotărâți: ”Ați abrogat, acuma plecați!”
Mai puțini decât în serile trecute, dar la fel de hotărâți, înarmați cu fluiere și pancarte, 500 de sătmăreni s-au mobilizat și au ieșit în stradă să protesteze faţă de deciziile Guvernului privind legile justiţiei.
Locul de întâlnire a fost pasajul Corneliu Coposu de unde protestatarii au pornit spre sediul PSD Satu Mare. În fața sediului PSD, protestatarii au fost întâmpinați de o femeie care ținea un banner în mână: ”RESPECTAȚI votul meu și a altor 3.599.999 ROMÂNI! SUSȚIN GUVERNUL PSD!”. 
Protestatarii au respectat gestul femeii, scandând în continuare: ”PSD, ciuma roșie!”, ”Rușine, rușine să vă fie!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, ”Dragnea, nu uita, asta nu e țara ta!”, ”Hoții!”, ”Nu stați la căldură, PSD vă fură!”, ”ALDE și PSD, trădători de patrie!”.
Pe drum, din grupul de protestatari, o copilă s-a îndreptat spre jandarmii din capul coloanei de protestatari, servindu-i cu napolitane ;)
De la sediul PSD Satu Mare, sătmărenii s-au îndreptat spre Palatul de Justiție, fluierând și scandând: ”Vrem Justiție, nu corupție!”, ”Gabi Leș, spune ce păzești!”.
De acolo, protestatarii s-au îndreptat spre platoul din fața Muzeului Județean, respectiv sediul ALDE unde au fluierat, huiduit și au strigat cu putere, în cor: ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!”.
Protestatarii s-au îndreptat apoi spre Palatul Administrativ, pe platoul din Piața 25 Octombrie unde au intonat ”Deșteaptă-te Române!”.
Protestele continuă și mâine seară, de la aceeași oră, 19,00, în aceeași locație. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii