Kereskenyi Gabor: ”Somăm Primăria să oprească distrugerea copacilor din oraș!”

Deputatul UDMR Kereskenyi Gabor critică modul de toaletare a copacilor din municipiul Satu Mare,
atrăgând atenția Primăriei să oprească distrugerea copacilor din oraș. Întâlnirea cu reprezentanții mass-media a avut loc azi, în Piața Eroii Revoluției, iar alături de Kereskenyi s-au aflat doi reprezentanți ai societății civile.
„Somăm Primăria să oprească această distrugere. Din păcate, din informațiile noastre, se aude că urmează Grădina Romei (...). Această acţiune, după informaţiile noastre, la aceşti copaci a fost făcută fără avizul Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Au primit aviz Primăria numai pentru copacii din faţa Spitalului Vechi, aici ce s-a făcut este clar o distrugere și noi dorim ca această activitate să fie stopată”, a declarat Kereskenyi, făcând referire la copacii din parcul situat în vecinătatea spitalului Vechi și la cei din fața restaurantului Kardinal pentru toaletarea cărora, susține deputatul, Primăria Satu Mare nu a primit niciun fel de autorizație.
Unul dintre reprezentanții societății civile consideră că prin această toaletare se dorește rezolvarea problemei ciorilor, acuzând Primăria că nu a luat în calcul faptul că ciorile își vor muta cuibul în copacii din vecinătate. ”În faţa Spitalului Vechi, copacii au fost toaletaţi, au şi dispărut ciorile, s-au mutat pe acest copac, care ieri a fost iarăşi toaletat. Probabil ciorile s-au dus mai departe”, susțin reprezentanții societății civile.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii