alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Circulaţia vehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei, anunță Poliția de Frontieră.

Având în vedere că la acest sfârșit de săptămână se sărbătoreşte Paștele Catolic, în această perioadă, pe teritoriul Ungariei, circulaţia autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este oprită.

”Astfel, autorităţile de frontieră din Ungaria au comunicat că, în intervalele 14.04.2022, ora 23.00-15.04.2022, ora 23.00 și 16.04.2022, ora 23.00-18.04.2022, ora 23.00, circulaţia acestui tip de vehicule este restricţionată, iar în intervalele vizate şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulației pe drumurile publice din ţara vecină”, a transmis Poliția de Frontieră.

În perioada respectivă, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

”În continuare, recomandăm cetăţenilor români şi străini care trebuie să tranziteze frontiera națională în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional și să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro,” au mai transmis polițiștii de frontieră.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii