davis banner

Acțiune a polițiștilor sătmăreni. 99 de sancțiuni contravenționale, 26 permise suspendate și amenzi de 25.000 lei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În data de 21 aprilie, polițiștii rutieri sătmăreni au desfășurat, cu efective mărite, o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare. 

În acest sens, 25 de polițiști rutieri au acționat cu 8 autospeciale prevăzute cu aparatură radar fixă, precum și cu cinemometrul laser radar TRUcam, pe principalele artere care tranzitează județul Satu Mare. 
În urma desfășurării planului de acțiune, au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute totodată 26 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, valoarea sancțiunilor aplicate fiind de peste 25.000 de lei.
Polițiștii atrag astfel atenția tuturor participanților la traficul rutier să adopte un stil de conducere preventiv-reactiv, să respecte regimul legal de viteză și să manifeste o atenție sporită la trecerile de pietoni, luând în considerare perioada sărbatorilor pascale, în care valorile de trafic sunt ridicate. 
Totodată, polițiștii recomandă atât conducătorilor auto, cât și celorlalți participanți la traficul rutier (pietoni, bicicliști) să nu consume băuturi alcoolice atunci când utilizează drumul public, pentru menținerea unui climat de siguranța atât pentru ei, cât și pentru cei din jur.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii