Premieră. Spectacolul ”Aleluia”, la Casa de Cultură

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
În sala mare a Casei de Cultură va avea loc duminică, 8 mai, de la ora 19.00, premiera spectacolului ”Aleluia” de Valentin Nicolau,
regia artistică și scenografia Cosmin Matei. Asistent scenografie Maria Botar.
Distribuția: Sorin Oros, Vlad Mureșan, Roxana Fânață, Sergiu Tăbăcaru, Raluca Mara, Crina Andriucă, Andreea Mocan, Cristian But.
”Noi, oamenii, ajungem pe parcursul situațiilor de viață, de nenumărate ori, la discuții despre Dumnezeu și valori. Contextele lor variază. Textul ”Aleluia” propune o asociere contradictorie, pentru percepția oricăruia dintre noi, cârciumă-biserică. Dar atât cârciuma, cât și biserica, sunt două concepte spațiale create de om, subiective, în care poate exista întâlnirea sau dezbinarea. Atunci când experiențele, de o parte și de cealaltă se cristalizează, anumite evenimente încep să se reveleze. Acestea la fel de repede pot și expira. Oricum am lua însă situațiile, aceste momente sunt efemere. Dar efectele lor sunt cumulative, influențează, radiază, și produc traiectorii. Astfel, atât întâlnirea cât și dezbinarea pot întoarce un spațiu, unul împotriva celuilalt, într-o luptă ce se dă atât pe verticală cât și pe orizontală, sau dimpotrivă. Vă invităm la o poveste unde dinamica unui grup de oameni se construiește în funcție de subiectivitatea fiecăruia, legată de timp, loc, valori sau Dumnezeu.” (Cosmin Matei).
Este valabil abonamentul Premieră ”Ștefan Mareș”. Prețul biletului: 30 lei.
Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 17.00
Sâmbătă: 10.00 – 13.00
sau cu o oră înainte de începerea spectacolului
Telefon: 0261712106
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii