Conlucrare și nu prea între Prefectură și instituțiile publice deconcentrate

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prefectul Roca Radu, în calitate de președinte al Comisiei Județene pentru recensământ, s-a declarat total nemulțumit de numărul mic de angajați din instituțiile publice care s-au autorecenzat. 

Cu toate că de la instalarea sa a cerut ferm o ”conlucrare interinstituțională”, se pare că șefii de instituții deconcentrate din subordine nu îl iau în serios. Însuși prefectul a recunoscut astăzi că există ”o lipsă de colaborare și comunicare între instituții”, arâtând-și speranța ca acest lucru să nu se mai repete. 
”A fost o lipsă de colaborare și comunicare între instituții și sper ca acest lucru să nu se mai repete” a transmis prefectul Radu Roca, la finalul ședinței Colegiului Prefectural.
Astfel, după ce directorul Direcției Județene pentru Statistică, Cătălin Ghiran, a  prezentat stadiul Recensământului Populației și al Locuințelor în etapa autorecenzării 15.03 – 15.05.2022 la nivelul județului Satu Mare, prefectul Roca s-a declarat total nemulțumit de numărul mic și le-a reamintit directorilor de instituții deconcentrate din subordine că se dorește o mai mare implicare a lor în privința autorecenzării angajaților.
”Nu e normal ca din peste 7800 de angajați la nivelul instituțiilor dumneavoastră doar puțin peste 1800 să se autorecenzeze, după mai bine de o lună de la începerea campaniei” a spus prefectul Radu Roca.
La solicitarea Satu Mare News, Instituția Prefectului a transmis care este situația autorecenzării din rândul angajaților Prefecturii, inclusiv de la nivelul serviciilor Pașapoarte și Înmatriculări. Ei bine, ”după mai bine de o lună de la începerea campaniei”, procentul este de 62,5% (dintr-un total de 64 de persoane angajate la Instituția Prefectului «inclusiv la nivelul serviciilor Pașapoarte și Înmatriculări» s-au autorecenzat 40 de persoane).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii