Deșeuri provenite din construcții/demolări abandonate pe raza localității Potău 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Garda Națională de Mediu, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură și Jandarmeria Română au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii pescuitul ilegal, în perioada de prohibiție pe Someș.

Dacă nu au fost identificate activități de braconaj piscicol, pe raza localității Potău au fost constatate depozitări de deșeuri, cu precădere provenite din construcții/demolări. S-a transmis autorității administrației publice locale o solicitare de a lua masurile legale de salubrizare.

deseuri potau 1

”Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 9 aprilie—7 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie— 7 iunie inclusiv

Se interzice incendierea deșeurilor/substanțelor/obiectelor de orice fel, îngroparea acestora, eliminarea deșeurilor în afara spațiilor autorizate, sub sancțiunea legii penale.”

 deseuri potau 2

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii