Tășnădean prins, după ce a furat bani din poșeta unei femei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, 8 iunie, polițiștii locali din cadrul Biroului Politie Locale Tășnad au fost sesizați de numita K A-M, din localitatea Eriu Sancrai, județul Satu Mare, că în timp ce se afla în magazinul SZ.A.E. II, de pe strada Lacramioarelor, din orașul Tășnad, i s-a sustras din geanta personala suma de 2.300 lei.

În urma investigațiilor la fața locului și cu ajutorul sistemului de supraveghere video al orașului Tășnad, polițiștii locali, într-un timp relativ scurt, l-au identificat pe făptuitor, în persoana lui D.T., în varsta de 29 ani, din orașul Tășnad, care a recunoscut fapta săvârșită. Suma de bani sustrasă a fost găsită asupra bărbatului, ulterior această suma fiind restituită în totalitate persoanei păgubite, iar făptuitorul a fost predat Poliției orașului Tășnad pentru continuarea cercetărilor.
Poliția Locală a orașului Tășnad recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numerele de telefon la care persoanele pot să apeleze atunci când vor să semnaleze situații din sfera de competență: 0261-848-216; 0261-848-215. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii