Doi sătmăreni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși băuți la volan

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sâmbătă noapte, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au organizat o acțiune pentru prevenirea producerii de accidente rutiere și depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care se deplasează sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive. 

În cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au efectuat testări pentru depistarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența alcoolului sau a drogurilor. 
Astfel, au fost identificați patru conducători auto, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu aparatul alcooltest relevând valori cuprinse între 0,06 și 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au reținut permisele de conducere ale persoanelor în cauză.
În cadrul acțiunii, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei, conform OUG 195/2002 privind circulate a pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. 
razii politie sm 3iulie

Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe

Pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, de 33 ani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, deși avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un conducător auto, de 38 ani, din Satu Mare a fost identificat, la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest, a relevat valoarea de 0,52 mg/ alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto  au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

razii politie sm 3iulie 1

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii