Înghețată de vanilie și jeleuri gumate, retrase de pe rafturile supermarketurilor din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectorii de specialitate din cadrul Serviciului Siguranța Alimentelor au verificat și în această săptămână o serie de Hipermarketuri, Supermarketuri și  Depozite, în urma declanșării a  unor alerte – RASFF.

Astfel, inspectorii au urmărit retragerea și confirmarea retragerii de la comercializare a produselor ” ÎNGHEȚATĂ DE VANILIE ”, proveniență Franța, cu LMA Pesticide –  Oxid de Ethylenă  – depășit, și ”PENNY JELEURI GUMATE CU SPUMĂ DE ZAHĂR ” – produs 200 g, Lot2.1, TDV. – 08.052023, produs România, cu suspiciune de corpi străini.

DSVSA Satu Mare va continua acțiunea de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților balneare și a zonelor de agrement, precum și a tuturor pensiunilor de pe raza județului. Această acțiune va cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care organizează în perioadă următoare nunți, banchete, boteze, precum și alte evenimente, pentru a pre întimpina apariția unor evenimente nedorite.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii