Surprinși în trafic fără permis sau cu autovehicule neînmatriculate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data de 09 septembrie,polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat, în traffic, pe DJ109L, în comuna Turț, un bărbat, de 41 ani, din aceeași localitate, care conducea un moped.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este întegistrat în circulație.
În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
 
La  data de 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pe DJ 195A, între localitățile Ardud și Ghirișa un tânăr, de 22 ani, din Ardud, aflat la volanul unui autoturism.
În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie pentru autoturism este expirată.
Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii