Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Vaccinare anti-COVID-19 la domiciliu pentru persoanele nedeplasabile cu dizabilități sau cu boli cronice grave

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Persoanele nedeplasabile cu dizabilități sau cu boli cronice grave pot să solicite programarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la domiciliu de către o echipă mobilă. 

”Solicitarea trebuie depusă de aparținători la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei, la Centrul Social situat pe strada Progresului nr. 28, însoțită de o adeverință de la medicul de familie care să ateste faptul că bolnavul se află în imposibilitate de deplasare. Îngrijitorii acestor persoane se pot programa deodată cu bolnavii pentru vaccinare” informează Primăria Carei.

”Personalul didactic, nedidactic și auxiliar din instituțiile de învățământ din municipiul Carei care nu a reușit până în prezent să se programeze pentru vaccinare are la dispoziție o altă soluție. Pentru personalul din învățământ se va crea un centru special de vaccinare la Satu Mare, care va funcționa începând din 8 februarie 2021”, potrivit aceleiași surse.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii