davis banner

Schimbă pet-ul cu biletul s-a bucurat de un real succes în Satu Mare. Peste 1.000 de bilete de transport în comun au ajuns la sătmărenii dornici de reciclare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Campania ”Schimbă pet-ul cu biletul” s-a bucurat de succes la Satu Mare, toate cele 1000 de bilete de transport în comun au ajuns la sătmărenii dornici de reciclare, dar și de a folosi transportul în comun, ca alternativă mai verde de transport.

Campaniei i s-au alăturat primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor și administratorul public Masculic Csaba, cei doi prezentându-se cu ambalaje reciclabile la punctele de colectare pe biciclete.
”Iată cum facem bine orașului nostru, dând un dublu exemplu ca ne pasă de mediul în care cresc copiii noștri, pe care ni-l dorim mai curat și mai puțin poluat!”, au declarat aceștia.
La această campanie www.actfortomorrow.ro au contribuit Asociația Cutezătorii Munților, Kaufland România, Primăria Municipiului Satu Mare și operatorul de transport în comun Transurban, pentru cele 1000 de călătorii gratuite acordate sătmărenilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii