davis banner

Zeci de câini, inclusiv cu microcip, abandonați în saci sau cutii la marginea orașului. Mesajul disperat al Asociației FreeLife Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația FreeLife Satu Mare nu mai contenește să răspundă la toate apelurile venite din partea cetățenilor care observă câini, inclusin pui de câine, abandonați în saci sau cutii la marinea orașului Satu Mare sau în locuri pustii.

Printre câinii abandonați se numără și câini cu microcip, bătrâni, de cele mai multe ori, de care ”stăpânii” se debarasează, abandonându-i la periferie. Din fericire, în astfel de cazuri Asociația poate contacta Poliția Animalelor și amendarea stăpânului.
”Avand in vedere ca in ultimul timp, desi ridicam constant caini, orasul nostru este RE"populat"  cu CAINI NOI, atat pui in cutii de carton/saci, cat si adulti LA MARGINILE ORASULUI sau locuri pustii... cum ar fi intrarea in oras dinspre aeroport in special,  padurea  Noroieni, AquaStar, Baritiu, intrare /iesire din oras, diguri etc.
Deoarece COMUNELE, SATELE nu au adaposturi, dar AU OBLIGATIA de a infiinta adaposturi /si gestiona problema cainilor in functie de numarul acestora, fiind presati de timp si de Poltia Animalelor, se pare ca gasesc "tot felul de SOLUTII" cu ajutorul celor care se mai cred "hingheri", aducand si descarcand câinii in oras si periferia orasului.
Avem informatii constand in abandonul la marginile orasului, cartiere etc "descarcati” direct din dubite inscriptionate /sau nu si chiar  mașini mici. Rugam INSISTENT cine are informatii, vede, stie (dovezi, poze, video, declaratii) sa ne contacteze urgent prin mesaje sau la telefon  0746813484.
ORICE INFORMATIE NE POATE AJUTA.
AJUTA ȘI ADOPTA UN CÂINE, daca nu poti, gaseste solutii, OFERA FOSTER pana se gaseste o rezolvare” este mesajul Asociației.
În timp ce unii se ”debarasează” de câini, aruncându-i în ”curtea” municipalității Satu Mare, alții, generoși, donează bani și mâncare cățeilor din adăpost.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii