O tânără (21 ani) a furat 100 lei dintr-o școală din Carei, iar un bărbat (45 ani) a furat bunuri din mai multe locații din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, 19 ianuarie, polițiștii careieni, în urma desfășurării activităților investigative, au identificat persoana care ar fi sustras suma de 100 lei din incinta unei unități de învățământ situate pe raza municipiului Carei. 

Pe numele persoanei identificate, respectiv o tânără de 21 de ani, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale, în urma desfășurării activităților informativ-operative, au identificat persoana care ar fi sustras diverse bunuri și valori, din mai multe locații situate pe raza municipiului Satu Mare, creând un prejudiciu de peste 3000 de lei. 
Față de persoana în cauză, respectiv un bărbat de 47 de ani, domiciliat în Satu Mare, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței de judecată, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii