Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Crimă în Dobra. Un localnic a decedat, după ce a fost bătut cu bestialitate de un cioban

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
O bătaie între un cioban din Hurezu și un localnic din satul Dobra s-a sfârșit tragic.
Incidentul a avut loc luni, când ciobanul, în vârstă de 30 de ani, s-a luat la bătaie cu un localnic din satul Dobra, în vârstă de 53 de ani. Bărbatul a fost bătut cu bestialitate, a doua zi decedând la spital. Ciobanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
”În data de 9 mai, urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe un teren din extravilanul localităţii Dobra.
La faţa locului s-a deplasat echipa complexă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că, B.D., de 30 de ani, din comuna Batarci, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat lui C. M. de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai mute lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul feţei si a toracelui.
Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico- legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.
Ulterior, în cursul zilei de 10 mai, a intervenit decesul persoanei vătamăte.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.
La data de 10.05.2016, faţă de B.D a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, care a luat faţă de inculpat, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.
Cercetările continuă cu autorul în stare de arest preventiv”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare și Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii