alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Un tânăr (18 ani) din Carei a săvârșit nouă infracțiuni de furt și furt calificat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tânăr cercetat pentru comiterea a 9 infracțiuni de furt și furt calificat, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, față de un tânăr de 18 ani, domiciliat în Carei.
 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada ianuarie-martie a.c., tânărul ar fi săvârșit patru infracțiuni de furt, respectiv furt calificat, toate în municipiul Carei, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Ulterior, în luna aprilie, acesta ar mai fi săvârșit, tot în municipiul Carei, alte cinci infracțiuni de furt și furt calificat.
 
În urma administrării materialului probator, a fost emis și pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, care a înlocuit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii