alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Un bărbat (34 ani) din Tășnad și-a amenințat și hărțuit concubina

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bărbat, cercetat de polițiști pentru comiterea a trei infracțiuni. 

La data de 4 mai, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au constatat faptul că un bărbat nu ar fi respectat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu, creându-i o stare de temere fostei sale concubine.
În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie-martie a.c., bărbatul, de 34 de ani, din localitatea Tășnad, și-ar fi urmărit fosta concubină, de 46 de ani, în mod repetat, până în proximitatea locuinței sale din Satu Mare și a locului de muncă, nerespectând astfel obligativitatea păstrării unei distanțe minime de 150 de metri față de aceasta. 
Totodată, bărbatul ar fi apelat-o în mai multe rânduri pe femeie, creându-i o stare de temere.
În urma materialului probator administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, hărțuire și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii