Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Magazinele care vând pâine și produse de patiserie, obligate să informeze asupra produselor congelate. Protecția Consumatorilor începe verificările

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Protecția Consumatorilor Satu Mare va initia controale pentru a verifica respectarea acestor reglementari, a anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă, comisar șef adj. Maria Pinter. 
Conform ordinului ANPC pe aceasta tema, "operatorii economici care comercializeaza catre populatie paine, produse de panificatie si produse de patiserie obtinute din produse congelate, precum si unitatile de restauratie colective care utilizeaza la prepararea meniurilor produse alimentare congelate au obligatia de a informa consumatorii prin afisare la loc vizibil, lizibil, usor de inteles, intr-o forma care sa nu permita stergerea, dupa caz, pe un afis, pe eticheta, ambalaj de vanzare, in meniul oferit, ori altele asemenea, ce insotesc produsul, cu mentiunea "produs/din produs decongelat".
Prezentul Ordin a intrat in vigoare in data de 20.10.2016
Termenul "produs alimentar congelat" se refera la paine si produse de panificatie, produse de patiserie, carne/produse de origine animala, legume, fructe.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii