davis banner

Concurs de descarcerare și acordarea primului ajutor calificat, la ISU Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, pe platoul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare s-a desfășurat Competiția Națională de Descarcerare și Acordare a Primului  Ajutor Calificat, faza I.

Detașamentul de pompieri Satu Mare, alături de Detașamentul de pompieri Carei și al Secției de pompieri Negrești-Oaș și-au aprofundat abilităţile şi tehnicile pentru descarcerarea din vehicule şi acordarea de prim-ajutor calificat.

Un plus la această competiție a fost adus de către voluntarii ISU, care au participat atât la rezolvarea scenariilor cât și la preluarea rolului de victime încarcerate.

concurs descarcerare isu satu mare 1

Pe parcursul competiției, fiecare echipă a avut de rezolvat scenarii complexe, atât cu situații de accidente rutiere cât și alte conjuncturi pentru situații de urgență.

Toate probele s-au desfășurat contratimp, sub arbitrajul evaluatorilor de exercițiu.

concurs descarcerare isu satu mare 2

La finele evenimentului, în baza punctajului obținut de către echipajele participante, a existat un clasament și un podium încununat cu medalii, cupe, diplome și premii. 

Dar câștigul cel mare a fost consolidarea cunoștințelor profesionale, pompierii sătmăreni întărindu-se și mai puternic pentru salvarea de vieți!

Felicitări tuturor participanților, iar echipei câștigătoare îi dorim aceeași determinare și implicare la următoarea competiție!

concurs descarcerare isu satu mare 3

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii