davis banner

Evenimente culturale, artistice, concerte, expoziții, întreceri sportive de Zilele Orașului Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sătmărenii vor sărbători împreună timp de trei zile printr-o serie de evenimente culturale, artistice, concerte, expoziții, concursuri fel de fel, întreceri sportive și multe programe interactive pentru toate vârstele.

 

Toate detaliile și informațiile le găsiți pe paginile de facebook ale organizatorilor: Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu".
Programul integral al evenimentului îl găsiți AICI
 
Teatru de păpuși - Scufița Roșie
Împreună cu Teatrul de Nord Satu Mare, Primăria a pregătit o super surpriză copiilor care iubesc teatrul de păpuși. De Zilele Orașului Satu Mare vor avea loc două spectacole de teatru de păpuși, care vor aduce multă veselie pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu. Vă așteptăm sâmbătă, începând cu ora 11:00, pe pasajul Corneliu Coposu.
Data: Sâmbătă, 27 mai, de la ora 11:00
Locația:  Pasajul Corneliu Coposu
 
Târg de Produse Tradiționale
Târgul Produselor Tradiționale va aduna pe pasajul Corneliu Coposu 50 de meșteri și producători. Începând de vineri și până duminică, între orele 10:00- 18:00, sunteți așteptați să vizitați standurile cu produse. Cu siguranță veți găsi produse unicat pentru toată familia. 
Data: Vineri, Sâmbătă și Duminică între orele 10:00- 18:00
Locația: Pasajul Corneliu Coposu
 
Expoziție ,,Copilăria în perioada comunistă"
Primăria vă invită să vizitați o altfel de expoziție dedicată anilor copilăriei în perioada comunistă. Muzeul Județean Satu Mare a reconstituit atmosfera acelor ani, cu obiecte care au făcut parte din viața fiecărui copil, specifice anilor `70-`80. Expoziția va fi deschisă publicului începând de vineri, 26 mai, ora 12:00, la Casa Meșteșugarilor (strada Ștefan cel Mare nr. 18) și poate fi vizitată până în 15 iunie.
Data: Vineri, 26 mai 2023, ora 12:00 - 15 iunie 2023.
Locația: Casa Meșteșugarilor (str. Ștefan cel Mare nr. 18) 
 
Treasure Hunting
De Zilele Orașului Satu Mare pornim într-o nouă călătorie Treasure Hunting - vânătoare de comori urbane! Înscrierile se fac doar în echipe de 3-5 persoane. Sunt așteptate atât grupuri de prieteni, cât și familii. Se pot înscrie cel mult 30 de echipe. Termen pentru înscrierea echipelor: în funcție de cât de repede se ocupă locurile, termenul limită este de 26 mai, ora 21:00.
Data: Sâmbătă, 27 mai, de la ora 15:00
Locația: Ne întâlnim la Turnul Pompierilor
Înscrieri: https://infosm.ro/i/treasurehunt_zo 
 
City Tour
De Zilele Orașului Satu Mare Primăria a pregătit un tur pietonal ghidat special pentru toți cei care vor să cunoască detalii interesante și mai puțin cunoscute despre  centrul istoric al municipiului. 
Clădirile și poveștile lor interesante vor fi prezentate în limbile română și maghiară, de prietenul și colaboratorul nostru, un om care iubește acest oraș, prof. Muhi Sándor.
Data: Duminică, 28 mai, ora 13:00
Locația: Ne întâlnim în fața Catedralei Romano-Catolică
Înregistrarea se face prin completarea formularului: https://infosm.ro/i/tur-zo  
 
Strong Man
Sportivi din mai multe țări se vor întrece la concursul de forță Strong Man, duminică, de la ora 15:00. Și în acest an, sportivii vor avea de trecut mai multe probe, deloc ușoare, în aplauzele sătmărenilor care sunt invitați să îi susțină.
Data: Duminică, 28 mai, de la ora 15:00
Locația: Aleea din fața clădirii primăriei
 
Șah în Școală
Vă așteptăm să jucam șah în aer liber! Peste 200 de copii vor participa la concursul organizat în cadrul programului național ,,Șah în Școală". Competiția de șah este organizată în cadrul Zilele Orașului Satu Mare, duminică, 28 mai, pe pasajul Corneliu Coposu.
Data: Duminică, 28 mai, de la ora 10:00
Locația: Pasajul Corneliu Coposu
Înscrieri: https://infosm.ro/i/sah-in-scoala 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii