Primarul orașului Ardud Ovidiu Duma distins cu diploma de excelență „Omul anului 2023”

Primarul orașului Ardud Ovidiu Duma distins cu diploma de excelență „Omul anului 2023”.

Distincția „Omul anului 2023” a fost acordată primarului orașului Ardud Ovidiu Duma de către Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Românești Cernăuți pentru contribuția deosebită și sprijinul în organizarea și desfășurarea acțiunilor spirituale, educaționale și culturale în nordul Bucovine în vederea valorificării patrimoniului istorico-cultural românesc și păstrării identității naționale.
„Mulțumesc cu profundă recunoștință și prețuire românilor din raionului Cernăuți, Bucovina noastră de Nord, azi Ucraina, pentru acordarea titlului OMUL ANULUI 2023, într-o gală deosebită dedicată celor care le-au fost alături în momente dificile. 
Acest titlu onorant este al Ardudului, al întregii noastre comunități unite în multiculturalitate și valori comune, dovadă vie a faptului ca doar împreună putem dezvolta și construi durabil nu doar pentru orașul nostru și localitățile aparținătoare, dar putem influența pozitiv și viețile celor care au nevoie de sprijin și pavăză. Mulțumesc Cernăuți, mulțumesc Ardud!” este mesajul primarului Duma Ovidiu.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii