Pacientul care s-a aruncat în gol fusese implicat într-un accident de circulație, salvat de medicii sătmăreni și urma să fie transferat mâine la o clinică din Cluj pentru o nouă intervenție chirurgicală

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O persoană internată la secția Reanimare, aflată la etajul II al Spitalului, s-a aruncat în gol.

Potrivit primelor informații, aceasta s-a prăbușit pe o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități de la parterul spitalului, decedând pe loc.
Bărbatul fusese implicat într-un accident rutier produs în data de 17 decembrie, a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar mâine, 26 decembrie, urma să fie externat și transferat la o clinică din Cluj-Napoca pentru o nouă intervenție chirurgicală.
„Este vorba despre un bărbat, un șofer, în vârstă de 53 ani, adus la UPU în data de 17 decembrie a.c. în stare critică cu traumatism cranio facial complex prin accident rutier, este operat de urgență și salvat de echipa multidisciplinară ORL, Buco maxilo facială și Oftalmologie, fiind admis în Terapie Intensivă intubat pe ventilator, cu o evoluție favorabilă, urmând a fi externat în data de 26 decembrie a.c. și trimis la Cluj-Napoca pentru o a doua intervenție la Clinica BMF. Azi, în data de 25 decembrie a fost vizitat de sora lui și la nici 2 minute distanță de la plecarea acesteia, în fracțiuni de secundă s-a deconectat de la monitor, a fugit spre geam deschizându-l și a sărit în gol, spre disperarea personalului medical prezent care nu a reușit să-l oprească”, potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al SJU, Rodica Lohan.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii