• 15 Iulie 2016

Primăria Satu Mare schimbă circulaţia pe Podul Golescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Comisia de circulaţie a municipiului Satu Mare are în vedere mai multe soluţii pentru fluidizarea traficului din municipiu, odată cu derularea a două mari proiecte de infrastructură rutieră.
  • „Am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmelor care derulează lucrările. Am primit un răspuns pozitiv din partea firmei care lucrează pe Drumul Careiului. În săptămâna următoare ne vor trimite un grafic de lucrări. Am rugat firmele care să lucreze şi noaptea. Mă aştept ca şi firma din Sălaj, care execută lucrările de modernizare la Podul Decebal să facă la fel”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.
Până atunci, comisia de circulaţie încearcă să ia măsuri în vederea decongestionării traficului din oraş. De mâine, pe strada Lalelelor vor intra în vigoare restricţii de trafic. Şoferii nu vor mai putea utiliza sensul de urcare pe pod dinspre cartierul Micro 16. Tot de mâine, va fi interzisă virarea la dreapta pentru reîncadrarea pe Podul Golescu a maşinilor care coboară de pe pod. De săptămâna viitoare, comisia va dispune circulaţie pe trei benzi în anumite intervale orare, tot pe Podul Golescu. Potrivit unui proiect, în intervalul orar 11:00 – 17:00, se va circula pe trei benzi, pe sensul spre intersecţia Crinului.
De asemenea, până joi se va finaliza banda I de circulaţie urmând ca firma Dedeman să desfăşoare restul lucrărilor. În schimb, la finalul săptămânii viitoare, la ieşirea din municipiu se va circula intermitent pe o singură bandă pe sens.
  • „Potrivit proiectului, săptămâna viitoare, pe ultimul tronson, la ieşirea din municipiul Satu Mare se va circula pe o singură bandă, noi urmând să efectuăm lucrări la celelalte două benzi de circulaţie. Vom introduce semaforizare iar dacă va fi nevoie vom solicita şi sprijinul Poliţiei Rutiere pentru fluidizarea traficului”, a precizat reprezentantul firmei executante.
Între timp, comisia de circulaţie are în vedere şi reorganizarea sistemului de semaforizare în aşa fel încât să corespundă necesităţilor de trafic.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii