Weekend de foc pentru pompierii sătmăreni. Peste 60 de situații de urgență gestionate în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someș” al judeţului Satu Mare au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a două incendii manifestate la un tomberon cu resturi menajere situat pe strada Zenit, municipiul Satu Mare și la un panou electric aparținând unei hale de pe strada Careiului, municipiul Satu Mare. 

Ambele incendii au fost lichidate la timp, fără propagare sau personae rănite.
Alte situații de urgență au fost generate de salvarea animalelor surprinse în spații înguste și deblocarea a două uși de locuințe.
Totodată, echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale de urgență și transportarea la spital a 54 de persoane cu afecțiuni medicale.  
Ieri, 11.02 a.c., în jurul orei 15.00, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a intervenit, în localitatea Chegea, pentru asanarea a trei elemente de muniţie (două proiectile de 76 mm și un focos de 76 mm) provenite din timpul celui de al doilea Război Mondial, care au fost descoperite de către doi localnici, la marginea unui teren împădurit.
Pompierii pirotehnicieni au ridicat elementele de muniţie, le-au transportat şi depozitat în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii ulterioare.  

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii