Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • 29 Iulie 2016

Ziua Imnului, marcată la Satu Mare și Carei

Ziua Imnului Național a fost marcată la Satu Mare și Carei.
La Satu Mare, pe platoul din Piața 25 Octombrie, în prezenta oficialităților locale și județene și a cadrelor militare au avut loc manifestări dedicate acestei zile.
Prefectul județului, Radu Bud, a vorbit despre simbolistica acestei zile. Acesta a fost urmat de preotul militar, Cristian Silaghi, care a rostit o binecuvântare și o rugăciune pentru poporul român și a intonat imnul alături de cadrele militare.
La Carei, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc un scurt moment solemn, organizat de Direcția de Cultură a Municipiului Carei, cu ocazia Zilei Imnului Național al României. Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură a moderat evenimentul, Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural, a evocat istoricul Imnului Național, preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române din Carei au oficiat o slujbă de Te Deum în cinstea Zilei Imnului. La finalul momentului, solista Denisa Vasile, membră a Ansamblului Ceatăra, a interpretat vocal Imnul Național al României, alături de cei prezenți.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii