Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • 29 Iulie 2016

Ziua Imnului, marcată la Satu Mare și Carei

Ziua Imnului Național a fost marcată la Satu Mare și Carei.
La Satu Mare, pe platoul din Piața 25 Octombrie, în prezenta oficialităților locale și județene și a cadrelor militare au avut loc manifestări dedicate acestei zile.
Prefectul județului, Radu Bud, a vorbit despre simbolistica acestei zile. Acesta a fost urmat de preotul militar, Cristian Silaghi, care a rostit o binecuvântare și o rugăciune pentru poporul român și a intonat imnul alături de cadrele militare.
La Carei, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc un scurt moment solemn, organizat de Direcția de Cultură a Municipiului Carei, cu ocazia Zilei Imnului Național al României. Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură a moderat evenimentul, Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural, a evocat istoricul Imnului Național, preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române din Carei au oficiat o slujbă de Te Deum în cinstea Zilei Imnului. La finalul momentului, solista Denisa Vasile, membră a Ansamblului Ceatăra, a interpretat vocal Imnul Național al României, alături de cei prezenți.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii