• 24 Noiembrie 2021

Lovitură a procurorilor DIICOT: 48 de percheziții domiciliare la traficanți de cannabis din Satu Mare. Șapte persoane, audiate

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 24.11.2021 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat un număr de 48 de percheziții domiciliare, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt, s-a reținut că, la data de 21.12.2017, pe raza municipiului Satu Mare s-a constituit un grup infracțional organizat, care a avut ca scop comercializarea de droguri de risc (cannabis).

Din cercetările efectuate în cauză s-a reţinut faptul că, gruparea infracțională era structurată în trei paliere bine organizate. Liderii grupării vindeau cannabisul către alți dealeri principali, care ulterior îl distribuiau către cei locali, către consumator ajungând să fie comercializat la prețul de 70 lei/gram.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii