alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Incendiu la o gospodărie din Ambud

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit în jurul orei 00:30 în localitatea Ambud, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la o gospodărie. 

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta violent la nivelul a două acoperișuri (anexe gospodărești).
 În urma intervenției operative a pompierilor, incendiul a fost localizat, limitat și lichidat înaintea propagării acestuia la casa de locuit și la casa din vecinătate, aflată în imediata apropiere. Totodată au fost extrase și două butelii cu gaz care puteau produce o deflagrație. 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită că fiind scurtcircuit electric, împrejurarea determinantă fiind conductor electric defect.
Secția de Pompieri Negrești-Oaș a intervenit în jurul orei 05:00 dimineața pentru lichidarea unui incendiu la o casa de locuit. 
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul acoperișului cu posibilitate de propagare la casa de locuit și anexele alăturate.
Pompierii au localizat incendiul, evacuând de urgență patru butelii de gaz care se aflau în interiorul locuinței, limitând astfel efectele unei situații de risc, care se putea produce.
În urma incendiului a ars o suprafață de 80 mp din acoperișul gospodăriei afectate existând doar pagube materiale. 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jar sau scânteie produs de un corp de încălzire improvizat.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii