alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews
Restaurant amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA Satu Mare Foto cu titlu de prezentare

Restaurant amendat cu 10.000 lei de inspectorii DSVSA Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe parcursul acestei săptămâni, inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au efectuat 93 acțiuni de control.

Verificările au vizat unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro-alimentare.
În urma acestor controale au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, dintre care o amendă contravențională în valoare de 10.000 lei unui restaurant din localitatea Satu Mare (nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de depozitare și de valorificare a produselor alimentar.
Au fost aplicate și 11 avertismente unor producători particulari de produse lactate și de legume fructe din piețele agro-alimentare din Satu Mare (manipularea necorespunzătoare a  produselor  aduse în piață, pentru comercializare).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii