alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Sergiu Buzduga, noul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, 15 mai a.c., în cadrul şedinţei festive desfăşurată la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, s-a dat citire Ordinului Inspectorului General de numire pe funcţie a inspectorului șef, domnul locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius.

În urma promovării examenului pentru ocuparea postului de inspector șef, organizat la Bucureşti, în luna aprilie a.c., de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul locotenent colonel a preluat începând de astăzi comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș ” al judeţului Satu Mare.

Născut la data de 15.05.1984, absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2007,  inspectorul şef și-a completat studiile cu numeroase cursuri de perfecționare, dintre care amintim, Programul de formare profesională continuă " Coordonarea și conducerea integrată a acțiunilor operative", Verificator de proiecte- securitate la incendiu, domeniile de atestare Cc și Ci și cel de Auditor în domeniul calității- Management performant și unitar la nivelul M.A.I pentru serviciile de urgenţă.

Pe parcursul a celor peste douăzeci de ani de carieră  militară în arma pompierilor, lt.col. Buzduga Sergiu Marius și-a îndeplinit atribuțiile cu implicare și  devotament, în toate misiunile specifice care i-au revenit.

Iar pentru ca astăzi se află la ceas aniversar, cu această ocazie, colegii îi transmit un călduros "La Mulți Ani" plin de gânduri bune, sănătate, putere de muncă și multe realizări în continuare!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii