Rezultate inițiale TITULARIZARE | 41,46% dintre profesori au obținut note între 5 și 6,99

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Educației a publicat astăzi, 23 iulie, pe site-ul dedicat (titularizare.edu.ro), rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar 2024 (23 iulie 2024, înainte de contestaţii). 

Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen. 
 
Pentru a obține statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
 
La nivelul județului Satu Mare, sinteza rezultatelor din acest an:
463 de candidați prezenți (87,50%) - din totalul celor 552 de candidaţi cu drept de participare;
39 de candidați dintre cei prezenți s-au retras în condițiile prevăzute de metodologie, niciun candidat nu a fost eliminat; 
463 de lucrări au fost transmise la centrele de evaluare (dintre acestea, nicio lucrare nu au fost anulată în centrele de evaluare în condițiile prevăzute de metodologie).
 
Au fost evaluate lucrările a 463 de candidați.
Dintre cei 463 de candidați cu note, 146 de candidați (31,53%) au obținut note peste 7. 
192 de candidați au obținut note între 5 și 6,99 (41,46%).
 
Contestațiile pot fi depuse în cursul acestei zile la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la o adresă de e-mail comunicată public de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare) până la ora 21:00, respectiv miercuri, 24 iulie, până la ora 12:00.
Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie a.c.
 
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele școlare în perioada 1-6 august a.c.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii