138 de evenimente rutiere soldate cu victime omenești, de la începutul anului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De la începutul anului, structurile de investigații criminale au desfășurat activități specifice cu referire la peste 150 de persoane urmărite și peste 120 de persoane dispărute.

Pe linia siguranței traficului rutier, au fost înregistrate 138 de evenimente rutiere soldate cu victime omenești, cu 4 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut. 
Polițiștii rutieri au constatat peste 100 de infracțiuni la regimul circulației și au aplicat peste 4.400 de sancțiuni contravenționale.
Ca măsură complementară, au fost reținute peste 600 de permise de conducere, din care 400 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a fost implementată cu succes aplicația eDac, instrument ce permite polițiștilor să efectueze rapid verificări operative și să poată lua măsuri urgente privind identificarea unor categorii de persoane. 
Din momentul lansării aplicației, respectiv luna martie a acestui an și până la finalul lunii iunie, au fost efectuate peste 63.000 de verificări, cu ajutorul acestei aplicații. 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii