davis banner

Florin Cîțu: Luăm în calcul impunerea certificatului verde pentru orice activitate economică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul demis Florin Cîțu a declarat astăzi după ședința de Guvern, că ia în considerare introducerea certificatului verde de vaccinare sau imunizare la SARS-CoV-2 în toate activitățile economice, pentru a ține economica deschisă. De asemenea, Cîțu spune că și în magazine ar putea fi necesar acest certificat.

”Un lucru pe care l-am discutat cu ministrul Sănătății este acela de a cere certificatul verde pentru toate activitățile economice în care intrăm în contact cu persoane. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult.

Nu am discutat despre a reduce numărul orelor de funcționare în weekend pentru activități economice. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important, ne gândim la acest lucru”, a declarat premierul. 

Întrebat dacă introducerea certificatului verde ar restricționa accesul în magazine, premierul demis a spus: ”Este doar o triere. Dacă te vaccinezi, trecut prin boală sau testat (...) Aș merge și pe ideea introducerii certificatului verde și în magazine”.

Florin Cîțu a mai spus că aceste modificări pot fi făcute doar în Parlament, pentru că guvernul este demis și nu mai are puteri depline.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii