Un ucrainean s-a ales cu dosar penal. Ce au descoperit polițiștii de frontieră

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră sătmăreni efectuează cercetări în privinţa unui cetățean ucrainean care la controlul de frontieră a prezentat, pe lângă documentele de identitate, un certificat de înmatriculare având însemnele autorităţilor ucrainene, fals.

Ieri, 1 septembrie, în jurul orei 17.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în România, o persoană cu cetățenie ucraineană, în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Ucraina.
În cadrul verificărilor, la solicitarea colegilor noștri, femeia a prezentat şi un certificat de înmatriculare, aparent emis de autorităţile ucrainene.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare, astfel au constatat faptul că certificatul de înmatriculare este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de uz de fals, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii