Crimă în Carei. Principalul suspect, reținut

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat a fost ucis, miercuri seara, în curtea fostei case a Armatei din Carei.

Principalul suspectul a fost dus azi de polițiști la reconstituire, acolo unde și-ar fi recunoscut vina. 
Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, din data de 26.09.2024, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 C.pen.
Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, din data de 26.09.2024, s-a dispus continuarea urmăririi penale cu privire la săvârşirea de către suspectul T.R.R. a infracţiunii de omor, prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 C.pen.
În fapt, s-a reţinut că, în seara de 25.09.2024, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, numitul T.R.R., în vârstă de 36 de ani, persoană fără adăpost, în timp ce se afla în incinta fostei Case a Armatei din municipiul Carei – clădire dezafectată, i-a aplicat numitului M.M. – în vârstă de 65 de ani, persoană fără adăpost, mai multe lovituri de cuţit în spate şi lovituri cu o cărămidă în zona capului.
Faţă de suspectul T.R.R. în data de 26.09.2024 s-a dispus măsura retinerii, iar
raportat la probele administrate, procurorul de caz va dispune măsurile legale.
Cercetările în cauză sunt efectuate prin anchetă proprie de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii