I-a tăiat gâtul pe motiv de nemulțumire legată de plata lucrărilor de reparații și termenul de execuție

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de inculpatul C.M. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: din probele administrate rezultă că în dimineața zilei de 1 iulie în jurul orei 5,23, inculpatul C.M., un bărbat care efectua lucrări de reparații la apartamentul numitei L.L.F. a intrat cu cheie potrivită în apartamentul acesteia, situat pe Aleea Prahova, unde, pe fondul unor discuții contradictorii legate de plata și durata lucrărilor, i-a tăiat acesteia gâtul cu un obiect ascuțit tăietor (cutter), intervenind decesul.
Astfel, din probele administrate rezultă că fapta de omor pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale a fost săvârșită de către inculpatul C.M..
Fiind audiat în data de 2 iulie în calitate de inculpat, autorul a declarat că recunoaște și regretă săvârșirea faptei. Bărbatul a fost reținut 24 de ore în Centrul de reținere și arestare preventivă a Poliției, iar aceeași zi a fost formulată propunerea de luare a măsurii arestului preventiv față de autor, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare Tribunalul, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 2 iulie și până la 31 iulie inclusiv.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii