arhivă arhivă

Patru mașini implicate într-un accident pe DN19, între Satu Mare și Decebal

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Patru mașini implicate într-un accident pe DN19, între Satu Mare și Decebal.

La data de 1 octombrie, în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19, între municipiul Satu Mare și localitatea Decebal.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 50 de ani, din Satu Mare, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul aflat înaintea sa, condus de o femeie de 55 de ani, din Doba, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-un alt autoturism care se deplasa pe același sens de mers și care a părăsit locul evenimentului.
Ulterior producerii impactului, autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani a intrat în coliziune cu un al patrulea autovehicul, care se deplasa pe sensul opus de mers și care era condus de un bărbat de 60 de ani, din București.
Din producerea evenimentului au rezultate pagube materiale, fără a fi înregistrate victime.
Conducătorii auto prezenți la fața locului au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.Bărbatul de 50 de ani a fost sancționat contravențional, conform prevederilor legislației rutiere aflate în vigoare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii