Accident pe DN19. Vinovatul a lovit un biciclist, după care a fugit de la locul faptei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Reținut de polițiștii rutieri, după ce a părăsit locul producerii unui accident rutier, fără încuviințarea poliției.

La data de 21 august, în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Voluntari, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea de infracțiuni rutiere.
Din cercetările efectuate în cauză de polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene a rezultat că, la data de 16 august a.c., în jurul orei 15.40, pe D.N. 19, în afara localitatății Roșiori, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, conducea o bicicletă electrică, înspre Satu Mare, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi fost acroșat de un autoturism, aflat în depășirea sa, condus de bărbatul de 40 de ani, care ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției.
În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.
 Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii