Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ambasadorul Israelului, în vizită la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, a primit azi 14.10.2016 vizita Excelenţei sale Tamar Samash, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Israel la Bucureşti.
La întâlnire au participat şi subprefectul Altfatter Tamas precum şi Decsei Nicolae, preşedintele Comunităţii Evreilor din Satu Mare.
După o prezentare din punct de vedere geografic, economic, social şi politic a judeţului Satu Mare făcută de prefectul Radu Bud, discuţiile s-au axat în special pe oportunităţile de cooperare economică, turistică şi culturală între cele două state. Subliniind frumuseţea extraordinară a judeţului nostru şi a României, doamna ambasador şi-a exprimat convingerea că în câţiva ani România va deveni un pol regional de dezvoltare în Europa. La invitatia prefectului, a promis o revenire în judeţul nostru, inclusiv cu ataşatul economic al ambasadei şi cu posibili investitori din Israel în domenii precum agricultura, turismul şi industria, domenii pentru care judeţul Satu Mare este deosebit de atractiv.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii