gotec

Un minor de 17 ani, vinovat de producerea accidentului din Carei

Accidentul de ieri noaptea, în urma căruia un autoturism BMW a fost proiectat într-un magazin de la piaţa agroalimentară Carei a fost provocat de un tânăr, în vârstă de 17 ani, aflat la volanul unui Chrysler. Acesta avea permis de Ungaria, care nu este valabil pe teritoriul României.

Potrivit surselor, minorul aflat la volanul autoturismului Chrysler-ului a virat brusc la stânga pentru a intra în parcare. BMW-ul care se afla în depăşire a intrat în partea din spate a Chrysler-ului, de unde a fost proiectat în incinta magazinului. În urma impactului, a fost avariat şi un alt spaţiu comercial situat în imediata vecinătate.

În urma anchetei efectuate de poliţişti, a reieşit că accidentul a fost produs de minorul în vârstă de 17 ani, aflat la volumul Chrysler-ului. Minorul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţilor din Ungaria. În ţara vecină, minorii de 17 ani pot obţine permis, având dreptul să conducă numai însoţiţi de persoane majore. Minorul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, întrucât permisul eliberat de autorităţile din Ungaria nu este valabil pe teritoriul României. De asemenea, acesta va trebui să suporte şi contravaloarea distrugerilor provocate.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii