Transparență... | Nagy Szabolcs este administratorul public al judeţului Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

Transparență... | Nagy Szabolcs este administratorul public al judeţului Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Începând cu data de 19 octombrie, fostul director de cabinet al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Nagy Szabolcs, este noul administrator public al județului.

Acesta a fost singurul candidat pentru acest post și a reușit să treacă examenul cu 9,50 la proba scrisă și 10 la interviu. Interviul s-a desfășurat în data de 14 octombrie, ora 15,00 și a constat în ”testarea inițiativei și a capacității de a lua decizii, de a acționa în situații dificile și de criză”, candidatul obținând punctajul maxim. 
Foarte comunicativă, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a ”omis” să facă cunoscut acest lucru, așa cum a uitat să anunțe și faptul că Turos Lorand, candidatul UDMR la funcția de senator în Parlamentul României, este noul Director de cabinet al președintelui CJ.
Deocamdată, citymanagerul județului nu a primit din partea președintelui CJ nicio atribuție...
Întrebat de ce nu a fost prezentat, având în vedere importanța unei astfel de funcții, Nagy Szabolcs a spus că nu s-a făcut ”mare tamtam” pentru că în prezent Consiliul Județean lucrează la diverse proiecte, însă, pus să exemplifice proiectele, Szabolcs nu a reușit să spună nici măcar un proiect. Mai rău, s-a supărat, acuzând că redactorul Satu Mare News are ceva cu el, arătându-se deranjat de ora târzie (ora 18.00).
P.S. Imediat după discuția purtată, Nagy Szabolcs și-a modificat locul de muncă pe pagina sa de Facebook... :)

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii