Banner blato Livrare1 

Delegație din Germania, în vizită la Primăria Satu Mare

În sala de şedinţe a Primăriei municipiului Satu Mare, subprefectul Altfatter Tamas împreună cu primarul Dorel Coica au primit azi în vizită o delegaţie din Germania
din care au făcut parte și vicepreşedintele Fundaţiei „Wolfgang Porsche”, dr. Claudia Hubner, respectiv ambasadorul special al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta, privind situaţia romilor, dr. Franz Altgraf von Salm-Reifferscheid.
Scopul întâlnirii a fost discutarea proiectelor întreprinse de Serviciul Maltez, la nivelul judeţului Satu Mare şi iniţierea unor noi proiecte.
Subprefectul le-a mulţumit reprezentanţilor străini pentru implicarea de care dau dovadă în susţinerea persoanelor cu probleme de ordin social din judeţul Satu Mare, prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez. De asemenea, a evidenţiat ajutorul deosebit acordat de sucursala Satu Mare copiilor defavorizaţi şi persoanelor de etnie romă. În final, acesta a dorit să-i asigure de tot sprijinul Instituţiei Prefectului în proiectele ce urmează a fi derulate în judeţul nostru.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii