Ioan Ciuta, reconfirmat în funcția de primar al comunei Gherța Mică. Acesta se află la al cincilea mandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această dimineață echipa PSD a participat la învestirea lui Ioan Ciuta în funcția de primar al comunei Gherța Mică și a consiliului local. 

Această reconfirmare în funcție a domnului primar, aflat la al cincilea mandat, este o dovadă clară a încrederii pe care locuitorii o au în experiența și angajamentul său față de comunitate.

La eveniment au luat parte: Mircea Govor - președintele PSD Satu Mare, Ioan Tibil - prefectul județului Satu Mare, Gabriel Leș - prim-vicepreședintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca - secretarul executiv PSD Satu Mare și primarul orașului Negrești-Oaș, Adrian Micle - președinte PSD mun. Satu Mare, Gheorghe Marincaș - consilier județean, Radu Iancu - directorul de cancelarie al prefectului și Bianca Șorian - președinte TSD Satu Mare.

Ioan Ciuta, prin munca sa dedicată de-a lungul mandatelor anterioare, a demonstrat că este un primar implicat, care lucrează constant pentru bunăstarea comunei. Alături de noul consiliu local, suntem convinși că administrația va rămâne la fel de dedicată în a aduce îmbunătățiri concrete și vizibile în viața cetățenilor.

Felicitări domnului primar Ioan Ciuta și consiliului local Gherța Mică! Mult succes în continuarea proiectelor și în atingerea tuturor obiectivelor! 

 sursa: PSD Satu Mare

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii